مشاوره حقوقی رایگان - معنی متن ابلاغیه دادگستری قرار منع تعقیب

متن ابلاغیه: در خصوص شکایت شما علیه (فلان) دائر بر سرقت و خیانت در امانت و توهین قرار منع تعقیب صادر شده است اگر به قراره صادره اعتراضی دارید ظرف مهلت 10 روز به شعبه مراجعه کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.یعنی شکایت شما از نظر بازپرس یا دادیار جرم نیست یا دلایل تون کافی نبوده با این حال می توانید با ارائه لایحه متقن و مستدل اعتراض کنید.