مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام خسته نباشید ببخشید من سرباز ناجا بودم الان بازنشسته پزشکی بند ب ماده 128 ناجا شدم برام معلول عادی نوشتن یه ساله دارم حقوق میگیرم خواستم ببینم مادام العمر بهم حقوق میدن لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه به موجب مواد 138و 139 و 140 قانون استخدام نیروهای مسلح معلولیت حین خدمت شما احراز شده باشد ،مادام العمر از مزایای ماده 108 آیین نامه استخدام نیروهای مسلح بهره مند خواهید شد .
موفق باشید