مشاوره حقوقی رایگان - معلول عادی

با سلام خدمت کلای عزیز من توی سربازی یک تیر به صورت ناخواسته از دست خودم که هواسم نبود شلیک شد به پای راستم و دادگاه منو تبرئه کرد واسم 70 درصد غرامت نیروهای مسلح اومد که 20 میلیون دادن بهم الان بنظرتون چیکار کنم وکیل بگیرم واسه ی حق و حقوقم یه راه حلی بهم نشون بدین توروخدا
دیگه موندیم چیکار کنیم الان 4 ساله میریم و میایم گسی جواب درستی نمیده آیا وکیل بگیرم درست میشه حق و حقوقم درضمن بخاطر همین تیر پام عفونت کرد به خاطر کم کاری که کردن پرسنل ناجا 5 انگشت پای راستم قطع شده و 4 سانت پام کوتاه شده اصلا به هیج وجه نمیتونم کار کنم خونه نشین شدم 4 ساله دارم از جیب میخورم خانواده فقیری هستیم دیگه توان نداریم تحمل کنیم خاهشن بیگید چیکار کنیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست مستمری بده اگر ندادند به دیوان عدالت اداری شکایت کن