مشاوره حقوقی رایگان - دیوار چینی بین دو پلاک

درود
1-بنده یک منزل محصور به دیوار خودم دارم و مشترک نمیباشد و زمین همسایه کنار بنده قصد ساخت اعیانی بدون دیوارچینی را دارد
2- این زمین اختلاف ارتفاع بالاتر توسط ماسه بادی نسبت به منزل بنده دارد و ایشان اقدام به ساخت بر روی ماسه بادی یا ریگ بیابون نموده اند .
مراتب قانون در این مورد چه چیزی میباشد که اینجانب نسبت به آن تقاضای دادرسی و تعیین تکلیف ارائه نمایم
سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ساخت وساز همسایه به شما ضرر مالی یا جانی می رساند می توانید دادخواست صدور دستور موقت با نظر کارشناس بدید، ابتدا تامین دلیل

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

دادخواست تامین دلیل بدید
کارشناس بیاد محل رو بازدید کنن اگر برآورد خسارت وجود داشت شکایت کنید و از دادگاه تقاضای توقت عملیات ساخت و ساز کنید