مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و احترام
پدربزرگ بنده ملک و زمین های زیادی رو داشتن، بعد از فوت شون (سال 81) از سه چهار سال پیش عموی من یه وکالت نامه تام الاختیار از تمام عموها و عمه هام گرفت ولی بابام امضا نکرد ، الان عموی من اداره ی این املاک رو به دست گرفته. تمام زمین ها ی پدربزرگم یه سند دارن. الان پدرم شکایت نمیکنه که اونارو پس بگیره . من بچه ی اول پدرم و دختر هستم (22ساله) ، میتونم خودم برای گرفتن ارث اقدام کنم و از عموم شکایت کنم؟ سوال دومم اینه که اگه بابام شکایت نکنه عموم میتونه همرو صاحب بشه و بالا بکشه؟ ( چون عمم میگه عموم امضای بابام رو جعل کرده.)

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
تا زمانی که پدر زنده هستند شما سمتی برای مطالبه سهم الارث ندارید در صورت تمایل ایشان خودشان بایستی اقدام کنند.