مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زمین همسایه

با سلام.
من یک زمین داشتم و 400 متر سند مشاع داشت. بعد از ساخت سند تک برگ 6 دانگ گرفتم که 385 متر بود. مشکلی هم نداشتم و فروختم. الان ملک مجاور که سند مشاع دارد مدعی هست که دیوار حیاط به ملک ایشان تجاوز کرده است و 5 متر از زمین ایشان کم شده است. در صورت اثبات و صحت ادعا تکلیف این 5 متر با توجه به این که ما سند تک برگ 6 دانگ داریم و ایشان سند مشاع چیست؟
آیا صاحب فعلی ملک که از من ملک را خریده میتواند از من شکایت یا طلب خسارت کند؟
ممنون.

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام در صورت احراز و اثبات ادعای همسایه که البته با توجه به سند تک برگ6دانگ شما بعید به نظر می رسد صاحب فعلی ملک می تواند معامله ی با شما را فسخ و یا به قیمت کسری مساحت باهم توافق نمایید.