مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباهی به حساب

سلام و خسته نباشید به شما وکیل های محترم. چند ماه پیش رفتم بانک پول نقدی رو به حساب واریز کنم اما کارمند بانک اشتباهی پول رو به حساب یکی دیگر واریز کرد و دوباره از اون حساب اون بنده خدا برداشت و به حساب من واریز کرد. حالا اون بنده خدا رفته شکایت کرده است و حساب من رو مسدود کرده است. من چطوری الان اثبات کنم که اشتباه بوده است.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
در صورت اخذ استعلام قضایی همان کارمند بانک میتواند با حضور در دادگاه مراتب را بیان کند .
موفق باشید