مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وجه

سلام و عرض ادب .‌‌‌مدتی قبل مبلغی پول به حسابم واریز شد و سپس بعد از بررسی شماره حساب و کارت مشخص نشد تا اینکه به بانک مراجعه کردم و گفتن واریزی از بانک ملی بوده . بعد از گذشت 12 روز تماس گرفتن و با ادبیات خیلی بد و توهین آمیز صحبت کردند و گفتن کجایی و چیکار می‌کنی و به چه‌ حقی پول را خرج کردی و شماره کارت میدم واریز کن . سپس من دیدم طرز صحبت مناسب نیست قطع کردم .بعد با شماره دیگه تماس گرفتن و گفتن فلانی هستم از بانک پول اشتباه واریز شده و برگردونین منم گفتم شماره حساب کسی که واریز کرده و رسید بانک و مشخصات رو برام بفرستین اما تا الان نفرستادن . جالب این است بعدش کارفرمایه محل کارم و رئیس کل محل کار و همکارام با من تماس گرفتن و گفتند چرا قسط واریز نکردی بانک به مازنگ زده منم گفتم همش را به موقع واریز کردم و بعد گفتن مبلغی که واریز شده به حسابت چرا بر نمیگردونی منم جواب ندادم . الان کارفرما و پرسنل شرکت طور دیگه فکر نمیکنن و به من توهین کردن و مزاحمت ایجاد کردن و اطلاعات حساب بانکی و شخصی من را به کارفرما و شرکت و پرسنل داده اند.لطفا راهنمایی کنین چه باید کرد .
در ضمن چون چک داده بودم به مردم مبلغی که واریز شده بود را انتقال دادم به حساب دیگه تا پاس نشه