مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه به حساب دیگری

سلام ، خسته نباشید ، اشتباها به حساب شخصی پول واریز کردم الان 2هفته گذشته میخوام پیگیری کنم از طریق شکایت، آیا میتونم پولمو پس بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

نرجس نورمحمدی

سرکار خانم نرجس نورمحمدی :

سلام
امکان طرح دعوی استرداد وجه برمبنای داراشدن نامشروع وجود دارد و اثبات وجود طلب از شما بابت مبلغ مذکور برعهده خوانده است

جعفر قنبری

جناب آقای جعفر قنبری :

سلام ؛
پرونده شما قابل دفاع می باشد لطفا در صورت تمایل به راهنمایی بیشتر با شماره 09122089786 هماهنگی فرمایید .