مشاوره حقوقی رایگان - خیار شرط بدون مدت

سلام.
در صلح نامه عمری دستی تنظیم شده که نوشته با خیار شرط ولی تاریخ فسخ و چیزی در مورد فسخ نوشته نیست. آیا باطل است؟
فقط متن زیر نوشته شده:

5- شرایط صلح: اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن و غبن فاحش (به استثنا خیار شرط) از طرفین به عمل آمد و متصالح با اطلاع کامل از موقعیت مورد صلح قبول مصالحه نمود و بنابراین بین طرفین شروط ذیل الذکر مقرر گردید:

5-1- منافع مورد صلح مادام الحیات مصالح برای وی برقرار گردید (تا زمانی که او در قید حیات است) و مصالح حق استیفاء مادام العمر خود از منافع مورد صلح را دارا خواهد بود. محرز است که پس از فوت مصالح منافع موصوف در مالکیت متصالح مستقر میگردد.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بنظر نمی رسد باطل باشد احتمالا بتوان مدتذخیار را برای عمر مصالح در نظر گرفت.