مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه تامین اجتماعی

سلام، وقت بخیر. مادر من به مدت ده سال بیمه قالیبافی رو به حساب ریختند. الان پدرشون که فوت کردند به عنوان زیر مجموعه پدرشون یک مستمری از ذوب آهن میگیرند. تامین اجتماعی هم بیمه ایشون رو قطع کرده است. این ده سال که ریختند پس چی میشود؟ هیچ قانون و تبصره ای نیست که پول رو پس بگیرند یا حقوق به ایشون تعلق بگیرد؟

پاسخ ها :

قطع بیمه تامین اجتماعی مطالبه بیمه پرداخت شده از تامین اجتماعی بیمه تامین اجتماعی