مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ارتش

سلام.
من سال 91 به صورت پیمانی (پنج سال) در ارتش استخدام شدم.
اما به دلیل مشکلات سال آخر خدمتم رو در چند مقطع غیبت کردم و قبول دارم که اشتباه کردم. بعد از اتمام دوره پیمانی به دفعات متعدد درخواست اعاده به خدمت در طول 3.5 سال دادم.
ملاقات های حضوری زیادی داشتم ولی اصلا به درخواست من توجه نمیکنند. در صورتی که هستند کسایی که نمونه مشابه من هستند ولی تونستند به سر کار برگردند.
من به ارتش علاقه زیادی دارم. اگر میتونید راهنمایی ام کنید شاید بتونم کاری کنم.
ممنون.

پاسخ ها :

اعاده به خدمت ارتش اعاده به خدمت ارتش