مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت در ارتش

هفت سال پیش از ارتش اخراج شدم با رای دیوان عدالت اداری اعاده به کار شدم حقوق و مزایای 7سال که اخراج بودم به من تعلق میگیرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
از ديوان درخواست تصريح و تنوير مدت يادشده را بخواهيد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت این که در این 7 سال در وضعیت اخراج قرار داشتید ، بنابراین حقوق و مزایای این 7 سال محاسبه نخواهد شد و از زمانی که به ارتش اعاده شدید ، حقوق و مزایا محاسبه خواهد شد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به ارگان مربوطه مراجعه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به اطلاعاتی که فرمودید، به نظر می‌رسد که شما پس از اخراج از خدمت نظامی با رای دیوان عدالت اداری اعاده به خدمت در ارتش شده‌اید و همچنین حقوق و مزایایی که در طی 7 سال اخراج برای شما پرداخت نشده بود، به شما تعلق می‌گیرد.

با این حال، بهتر است با مراجعه به دفتر خدمت وظیفه یا واحد مربوطه اطلاعات دقیق‌تری در این خصوص کسب کنید. همچنین، در صورت داشتن هرگونه سوال یا نیاز به راهنمایی بیشتر، می‌توانید از خدمات مشاوره حقوقی استفاده کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
اصولا خیر مگر در رای دادگاه ذکر شده باشد