مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت

با سلام بنده 11 سال در ارتش خدمت کردم و ب دلیل مشکلات خانوادگی درگیر اعتیاد شدم و با تست مثبت بازخرید شدم الان حدود 8 سال است از هر گونه مخدری پاک شدم آماده هر گونه آزمایشی هم هستم راهم را گم کرده بودم الان آگاه شدم و زندگی پاکی دارم ولی بیکارم تقاضا دارم زمینه بازگشتم را فراهم سازید ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی از یگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید و به نظر با توجه به بازخریدی خود امکان اعاده به کار دشوار است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

 از یگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید به سازمان محل خدمت خود ، درخواست بازگشت به کار را
بدهید و