مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج زوجه

سلام. بانویی 35 ساله و متاهل هستم که از سال 95 با همسرم دچار اختلاف شدیم و زوج منزل مشترک را بدون دلیل موجه ترک کرد و از پرداخت نفقه خودداری نموده است. پس از پایان مهلت اجاره اقدام به تمدید قرارداد و تهیه منزل مشترک برای بنده ننمودند. در بین اختلافات بنده اقدام به مطالبه حقوق نموده و در پرونده های زیر رای گرفتم.
نفقه
اجرت المثل ایام زوجیت
ترک انفاق.
ضمن این که دعوای الزام به تمکین ایشان به طرفیت بنده به دلیل عدم تهیه مسکن در دادگاه تجدیدنظر استان رد شد.
من حیث المجموع:
ناشزه نیستم
حکم قطعی ترک انفاق زوج رو گرفتم
الباقی احکام هم در خصوص مطالبه نفقه گذشته و حال موجود هست. با توجه به این که از شروع اختلافات بیشتر از 4 سال میگذرد علی رغم اظهارنامه های متعددی که برای زوج مبنی بر تهیه منزل و ادامه زندگی مشترک یا تعیین تکلیف بنده ارسال کردم، آیا مشمول عسر و حرج هستم و میتونم الزام زوج به طلاق رو از دادگاه بخواهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت عدم پرداخت نفقه و موثر نبودن الزام زوج به پرداخت نفقه حق طلاق برای شما ایجاد میشود