مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام ودرود اگر رای الزام به تمکین به نفع زوجه صادر شود عسر وحرج
زوجه درمنزل زوج ثابت شود آیا هنگام طلاق نصف اموال زوج به زوجه تعلق می‌گیرد یا خیر

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اگر شرط تنصیف اموال پیش فرض مندرج در سند نکاحیه رو امضا کرده باشید حتما باید طلاق از طرف زوج باشه و زوجه هم ناشزه نباشد
اگر شرط دیگری به غیر از اون شده باشه باید مطالعه شود و مطابق با اون شرط امکان اظهار نظر وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر تعلق نمی گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این شرط ضمن عقد باید طلاق از طرف مرد صورت گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
منظور شما شرط تنصیف دارایی است. این شرط زمانی محقق می‌شود که خود زوج اقدام به طلاق کند. در این صورت که تا نصف دارایی زوج که در ایام زوجیت تحصیل کرده است به زن تعلق می‌گیرد.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شرط تنصیف زمانی اجرا می گردد که زوج خواهان طلاق باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
نصف دارایی در صورتی به زوجه تعلق خواهد گرفت که در عقدنامه ، شرط تنصیف دارایی شده باشد
و زوج دادخواست طلاق را مطرح
کرده باشد و
و زوجه ناشزه نباشد
و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد ، اگر طلاق زوجه به دلیل تخلف زوج باشد مطابق شرایط عقد نامه ازدواج عمل می شود

نرگس سالاری

سرکار خانم نرگس سالاری :

با سلام کاربر گرامی. تعلق گرفتن نصف اموال به زوجه شرایط خاصی دارد. یک. باید مرد دادخواست طلاق را داده باشد. دو.اموال بعد از ازدواج به وجود آمده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرط تنصیف زمانی اجرا می گردد که زوج خواهان طلاق باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه به درخواست زوج نباشد خیر

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير نيازمند مراعات موارد ديگري است

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

بله در صورت تقاضای طلاق از سوی زوج تا نصف اموال(نه نصف اموال)بنا به تشخیص دادگاه و در صورتی که در سند ازدواج شرط تنصیف امضا شده باشد به زوجه تعلق میگیرد تنها در صورتی شرط تنصیف به زوجه تعلق نمیگیرد که داخواست طلاق از سوی زوجه باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نصف اموال فقط برای زمانیه که زوج درخواست طلاق بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شرط تصنیف اگر درعقد نامه قید شده باشد در صورت طلاق به درخواست زوج قابل پیگیری است

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

تنصیف اموال منوط به دادخواست طلاق از طرف زوج هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر طلاق از جانب مرد باشد و در اثر عدم تمکین نباشد...

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

اگه متقاضی طلاق مرد باشد بله

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در صورت درخواست زوجه و وجود اموالی که پس از ازدواج به دست امده است قابلیت تنصیف وجود دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شرط تنصیف دارایی زمانی اجرا می شود که طلاق از طرف زوج باشد و زوجه نیز ناشزه نباشد

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

در خ است طلاق از سوی شوهر باعث نصف دارایی در صورت امضا گیشود فقط

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
شرط تنصیف دارایی در صورتی اجرا میشه که اولاً طلاق به درخواست آقا باشه و ثانیاً درخواست طلاقش به علت ناشزه بودن زن نباشه.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه زوجه ناشزه نباشد و طلاق از جانب زوج مطرح گردد و شرط امضا شده باشد تا نصف اموال بعد از ازدواج رای داده میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بستگی به شرایط و مفاد رای صادر شده و قوانین مربوطه دارد. در بسیاری از موارد، در صورت صدور حکم طلاق و تمکین به نفع زن، قوانین به زن حق داده‌اند که به قسمتی از اموال زوج برای ایجاد تعادل اقتصادی بین زوجین دسترسی داشته باشد.

در واردی اموال زوج به دو دسته تقسیم می‌شود: اموال مشترک و اموال شخصی. برای تعیین اینکه کدام یک از اموال زوج باید به زن تعلق بگیرد، باید قوانین مربوط مراجعه کنید. به همین دلیل، بهتر است جزئیات بیشتر را با یک وکیل مطرح کنید تا به شما راهنمایی کند که در شرایط خاص شما، اموال زوج به چه صورتی تقسیم خواهند شد و آیا زوجه حق دسترسی به قسمتی از اموال زوج خواهد داشت یا خیر.