مشاوره حقوقی رایگان - بی توجهی و بی احترامی به زوجه و خانواده‌اش

ایا بی توجهی و توهین از جانب زوج و خانواده‌اش در طول 3 سال بعد عقد جز موارد عسر و حرج زوجه تلقی می شود یعنی رابطه برقرار کردن با ایشان آنقدر مشکل است که منجر به ناراحتی روحی و جسمی زوجه و خانواده اش می شود

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام
عسر وحرج به معنی بوجود آمدن وضعیتی است که زندگی را برای زوجه با سختی و مشقت همراه نموده و تحمل این وضعیت هم برای زوجه دشوار باشد و این وضعیت مصداق خاصی ندارد و هر وضعیتی می تواند باشد.
البته منظور از "رابطه برقرار کردن" در سوال شما مبهم می باشد که آیا روابط زناشویی مدنظر هست یا روابط خانوادگی ؟ چه اینکه قید خانواده در آخر پیام منجر به ابهام شده است و لازم به ذکر است که برای احراز عسر و حرج ، شخص زوجه مد نظر است نه خانواده وی و اگر عدم رابطه زناشویی مطرح باشد می توان با اثبات شرایط به عسر و حرج متمسک شد.
در هرصورت دادگاه موارد و شرایط شما را بررسی می کند و تشخیص عسر و حرج هم با قاضی است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
تشخیص مصادیق عسروحرج با دادگاه خانواده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید توسط دادگاه بررسی شود احتمال دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه توهین وفحاشی که در طول دوران زندگی استمرار داشته باشد و از نظر روحی وروانی زوجه را تحت فشار قرار دهد میتواند از مصادیق عسر وحرج باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر البته اگر ادعای توهین و فحاشی در دادگاه اثبات بشود و عسر و حرج شما توسط قاضی احراز گردد و. سایر دلایل طلاق هم وجود داشته باشد امکان صدور حکم طلاق وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این موارد که فرمودید ابتدا باید به موجب حکم دادگاه اثبات شود.
اگر قصد طلاق دارید حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می تواند از موارد عسر و حرج باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

احراز اینکه این توهین و عدم ارتباط با خانواده و استمرار آن آیا از مصادیق عسر و حرج هست یا نه با دادگاه است.

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. در صورت اثبات و احراز دادگاه بلی

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در صورت اثبات بی احترامی ها( ارایه دادنامه مبنی بر محکومیت زوج به توهین، استشهادیه محلی، صورتجلسه دادگاه و ...)، بسته به نظر دادگاه، می تواند از مصادیق عسر و حرج باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید موارد مذکور اثبات گردد و مستمر باشد اگر از باب فحاشی و توهین رای قطعی صادر شده می تواند از مصادیق عسر و حرج باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت عنوان کنید.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام-خیر-به صرف توهین وفحاشی نمی توان قائل به عسروحرج شد اما اگر مستمر باشد این رفتار...ودر محکمه کیفری اثبات شود می توان از عنوان سوء معاشرت در راستای اثبات عسر وحرج استفاده نمود.در صورت تمایل می توانید تماس حاصل نمایید.09128889189

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
صرف دعوا و توهین به زوجه عسر و حرج محسوب نمیشود مگر ادعای شما در دادگاه اثبات بشود و توهین کردن تکرار بشود به طوری که ادامه زندگی برای زوجه باعث مشقت بشود و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.