مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

سلام. بنده خانه ای که قدمت 15 سال به بالا دارد، جهت تعویض با ساختمان در حال ساخت به بنگاه سپردم که در این رابطه وکالت نامه ای ( متن وکالت نامه توسط دفترخانه به بنده تفهیم نشده است) به صاحب بنگاه به اضافه سند مالکیت منزل به جهت فقط انتقال برق، آب و گاز تحویل دادم. در ضمن به صاحب بنگاه گفته بودم که خانه در اختیار بنگاه از نظر اجاره به مستاجر در اختیار پیمانکار باشد و تا تحویل ساختمان جدید، انتقال قطعی ساختمان قدیم انجام نشود ولی خانه قدیم بدون اطلاع و امضاء بنده توسط بنگاه دار به پیمانکار و سپس به شخص دیگر به فروش رسیده است و در خصوص فروش زمین هیچ قراردادی حتی در دفتر بنگاه هم قید نشده است. در ضمن قرار بود که خانه جدید تا حداکثر 6 ماه بعد آماده شود. اکنون با گذشت یک سال و نیم خانه جدید آماده نشده است. حال با توجه به مراتب بالا در صورت فسخ قرارداد ( قرارداد در خصوص مدت تحویل خانه جدید نوشته نشده است و بر اساس اعتماد متقابل بوده است) آیا امکان این که خانه قدیم را پس بگیرم، وجود دارد؟ در این وضعیت از نظر حقوقی چگونه است؟

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام در خصوص منزل جدید الزام به انجام تعهد و در مورد منزل قدیمی فسخ رو بواسطه اظهارنانه سریعا اعلام نمایید