مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از اداره پست در صورت آسیب به بسته پستی

سلام. بنده یزد هستم و برای کار دوربین عکاسی از اصفهان خریدم و برای من پست کردند. پستچی یزد در مسیر تحویل اتفاقی برای او می افتد و تصادف میکند و برای تحویل بسته هم خودم خارج از یزد بودم و خواهرم تحویل گرفته است و جویای ماجرا شده که چرا این قدر دیر تحویل دادند و پستچی شرح ماجرا داده که در مسیر تصادف کرده و ... بعد از دو هفته که به یزد میرسم و بسته رو که باز میکنم متوجه شدم که خسارت دیده است و نیاز به تعمیر دارد. به اداره پست که مراجعه کردم و طالب خسارت شدم، منکر قضیه تصادف شدند. الان هم دست من به جایی بند نیست و خودم مقصر هستم ک چرا زودتر مراجعه نکردم.
آیا راهکاری وجود داره ک من بتونم هزینه ای بابت این خسارت از اداره پست بگیرم؟ من الان باید چی کار کنم؟ من نوزده سال دارم و 28 میلیون برای این دوربین هزینه کردم. حاصل دو سال و هشت ماه کار کردن من هست. واقعا برای من درد دارد که دست من جایی بند نیست و پول سوخته است. میتونم مبلغی رو برگردونم؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

مطالبه خسارت از اداره پست در صورت آسیب به بسته پستی اداره پست بسته پستی