مشاوره حقوقی رایگان - زوال عقل

سلام. بنده دقیقا پارسال برج یک با ماشین چپ کردم و هیچ کس دیگری جز من در ماشین نبود. کروکی و پرونده پزشکی رو پلیس اومد و نوشت. نامه دادند پزشکی قانونی و گفتم دندون من شکسته است و ترنج چپ من دوازده تا بخیه خورد. گفتم سر من گیج می‌رود. با این که قبض معاینه سر رو دادم و گفتم چیزی ام نیست. بعد از گذشت دو الی سه ماه هفته یک شب خواب دارم و استرس دارم. فراموشی کوتاه مدت دارم. البته بی حوصل هستم و مثل قبل تعادل ندارم. یکی گفت احتمالا زوال عقلی است من رفتم بیمه و نامه نمی‌داد و میگفت یک سال گذشته است و پرونده مختومه شده است و به زور نامه داد و پزشکی قانونی نامه داد و پیش پزشک مورد اعتماد بردم. حالا اگر زوال باشد، کمترین بالاترین حرفای من چقدر میشود؟ یک سال هست بیکار هستم. آیا میتونم بیمه بیکاری یا استراحت پزشکی بگیرم؟ ممنون میشم جواب من را بدهید. تشکر

پاسخ ها :

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

شما فقط می توانید دیه و یا ازش تعیین شده صدمات وارده را بگیرید و در قانون چیزی بعنوان استراحت پزشکی وجود ندارد