مشاوره حقوقی رایگان - نسق زراعی اصلاحات ارضی

سلام. پدرم در سال 1346 قطع زمینی از ملک خود به شخصی فروخت و چون قولنامه اقاله با حضور شهود انجام گردید پس من معامله هم به خریدار پرداخت شد و بعد از دو روز فسخ اقاله گردید و سه سال بعد در سال 1349 پدرم نسق را طی همان زمین را گرفت و تا سال 80 بر روی آن کشت مینمود اما توسط عموی من کاغذی بعد از فوت پدرم آورده و میگوید قولنامه به من انتقال داده شد.
آیا معاملات قبل از اصلاحات ارضی باطل می باشد و ملاک نسق اصلاحات ارضی می باشد. ما نسق داریم آیا قولنامه عادی قبل از اخذ نسق نافذ خواهد بود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر اعتبار قولنامه محرز باشد معتبر شناخته میشود .
موفق باشید