مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین

با سلام و احترام.
در شهری زندگی می کنیم که سال های دور تمامی اراضی آن کشاورزی بوده است.
در سال 42، که اصلاحات ارضی صورت گرفت، کلیه اراضی شهر در اختیار 95 کشاورز قرار گرفت. این کشاورزان صاحب نسق زراعی مشاعی، بصورت قدرالسهم های مشابه شدند.
در این میان، به دلیل وقفی بودن کلیه این اراضی، سه دانگ از اراضی مذکور، در اختیار وقف می‌باشد. یعنی کل اراضی، بصورت سه دانگ مشاعی در اختیار آن 95 نفر نسق دار و سه دانگ دیگر در اختیار اوقاف قرار گرفت که با یکدیگر به صورت مشاع سهیم هستند.
همچنین در حال حاضر نیز تمامی محدوده شهر، به صورت قولنامه ای خرید و فروش انجام می‌شود و به دلیل وقفیت اراضی سندی در اختیار مردم نیست.
حال اگر هر نسق‌دار بخواهد زمین خود را به میزان قدرالسهم ذکر شده در نسق خود، از طریق شهرداری تفکیک نماید، باید چکار کند؟ با توجه به این نکته که همگی نسق ‌داران بیش از سهم خود در حال حاضر از اراضی کشاورزی بهره برده و خواهان تفکیک نیز هستند.
با عرض پوزش به دلیل طولانی شدن.

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام اگر زمین وقفی است نمیتوان تفکیک کرد