مشاوره حقوقی رایگان - تعیین و محاسبه دیه ناشی از حادثه کار

باسلام. طی حادثه ناشی از کار دچار آسیب دست راست شدم که جواب پزشکی قانونی را برایتان رونوشت کرده و درخواست تخمین درصد و هزینه دیه را دارم.
1. جراحت منطقه ای ساعد دست راست که تا ناحیه بازوی راست امتداد یافته است همراه با آسیب شدید نسوج نرم و فقدان نسوج نرم این منطقه که تحت عمل پیوند پوستی از ناحیه قدام ران راست قرار گرفته. ارش آسیب شدید نسوج نرم و فقدان نسوج نرم فوق الذکر جمعا معادل 6درصد دیه کامل و ارش پیوند پوستی از ناحیه ران راست معادل 3درصد دیه کامل2. جراحت دامیه انگشت دوم دست راست 3.شکستگی استخوان زند اسفل راست که بهبود یافته. درضمن بدلیل محدودیت حرکتی حادث شده در حرکات آرنج دست راست نقص عضوی که ارش آن معادل با 10 درصد دیه کامل اس به وی تعلق پذیرد.
باتشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تخمین میزان دیه اظهار نظر کارشناسی است.