مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت همسر در صورت تعهد خدمت

سلام. بنده میخواهم در استخدامی بهورز روستا شرکت کنم و گفته اند که باید 15 سال تعهد بدهی. از طرفی همسرم دوره نیرو انتظامی میبیند و ممکن هست به شهر دیگری برود. آیا من میتوانم بعد از یک سال کار در شهر خودمان به تبعیت از همسر به شهر دیگری انتقالی بگیرم؟

پاسخ ها :

انتقالی به تبعیت از همسر در صورت تعهد خدمت انتقالی به تبعیت از همسر انتقالی شغلی انتقالی