مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

سلام وقت بخیر
بنده نظامی هستم و همسرم ماما شاغل در شهرستان محل خدمت من نیست آیا برای انتقال همسران نظامی قانونی وجود دارد یا فرقی نمیکند همسر بنده تعهد خدمت پنج ساله داره و رسمی هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید از طرح جوانی جمعیت امکان بهره مندی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌بایست ایشاندرخواست انتقالی بدهند سپس اگر موافقت نشد می‌توانند از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای انتقالی نیاز به موافقت ارگان مبدأ و موافقت ارگان مقصد می‌باشد و در صورتی که موافقت صورت نگرفت می‌‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سپس اگر موافقت نشد می‌توانند از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
درخواست بدهند تا بررسی شود .
موفق باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست انتقالی به تبعیت از شغل همسر را مطرح نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به تعهد خدمت همسرتان مقررات اداره مربوطه ملاک عمل است