مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و جهیزیه

سلام بنده 2سال است که همسرم با من و فرزندانم هیچ رابطه ای نداره. وسایل منزل رو بهم نمیده که بخوام با بچه هام زندگی خودم رو داشته باشم هیچ نفقه ای هم پرداخت نمیکنه. وسایل منزل رو از زمان تجرد و سن کم جمع آوری کردم و الان نمیتونم پس بگیرم هیچ مدرکی هم ندارم که ثابت کنه اون وسایل مال خودمه. میشه راهنمایی کنید چه باید بکنم. و مسئله دیگه اینکه اصلا نمیدونم این آقا کجاست که اگرم شکایت کنم آیا به شکایتم به جایی میرسه یانه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما باید نفقه شکایت کنید
درمورد جهیزیه میتوانید شهودمعرفی کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

متوجه منظورتان نمی شوم اگر میتوانید فردا تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم.