مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

سلام. در سال 89 از مسکن مهر زمین تحویل گرفتم و با دو نفر دیگر که جمعا 3 نفر هستیم برای پروانه کار اقدام کردیم اما نگرفتیم. در سال 96 شرکا به اینجانب وکالت فروش دادند و در همان سال من به بنگاه برای فروش گذاشتم اما من شرط گذاشتم که باید مبلغی بدهید که پروانه را بگیرم و با پروانه بفروشم. بنگاه مبلغ 20 میلیون داد در عوض از من وکالت فروش در محضر گرفت اما قولنامه امضا نکردم و دفترچه و دو تا وکالت ها هم دست بنگاه بود اما بعد جواب ندادند. یعنی دفترچه را ندادند که کار پروانه را انجام بدهم. بعد یک سال دیدم روی زمین اسکلت و سقف زده شده است اون هم بدون پروانه. حالا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ایشان با وکالت فروش زمین را به خود یا شخص دیگری منتقل کرده است.
باید دادخواست پرداخت حساب دوران وکالت تقدیم دادگاه گردد. البته مدارک باید بررسی شوند