مشاوره حقوقی رایگان - مظنون به سرقت

سلام و احترام مختصرا عرض کنم بنده سابقه دار اما 4سال پیش توبه و اعتبارم رو برگردوندم اما چندشب پیش به ظن سرقت دستگیر شدم که هیچ اقدام و سرقتی هم نکردم قاضی بعلت نبود مدارک کافی دستور تحقیقات محلی نامحسوس کرد حالا چون سابقه دارم میتونن سرقتهای اطراف اون محل رو گردنم بزارن یا مالباختگان رو علیه من به شکایت وادارند؟

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
خیر. صرف سابقه دار بودن دلیل انجام جرم نیست.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
صرف شکایت کافی نیست و باید ثابت بشه که سرقت ها توسط شما انجام شده.اگه ثابت نشه منع تعقیب صادر میشه.