مشاوره حقوقی رایگان - مظنون به سرقت

سلام.خسته.نباشید.بنده حدودیک ماه پیش شب ساعت 10برای یکی از دوستانم که نگهبان یک کارگاه هست یک پاکت سیگارومقداروسایل برای ایسان بردم وبعدازدوساعت که برگشتم ساعت 12شب توراه همان نزدیک کارگه دیدم چند شاخه لوله پلاستیکی حدودایک متری که بسته بودن کنارجاده خاکی بودافتاده منم وایسادیم ولی کسی ان جاندیدم لولهاراگذاشتم صندوق ماشینم و رفتم خونه و ماشینم جلودرپارک کردم چون درب صندوق بخوبی بسته نشده بودوکلانتری هم صدمتر ازخانه ما فاصله داشت صبح ماموران موقع عبورازاونجابه ماشینم مشکوک شدن .ومرابیدارکردن دیدن لولهاتوصندوقه مراباماشینم بردت کلانتری و زنگ زدن یکنفرکه نمیشناختم اومدگفت اینا مال منه ولولهاتحویل ایشان دادن بنده رامرخص ولی ماشینم توقیف کردن بیست روزپیش فقط پیامک اومدکه پرونده شمابه شماره الان ردیف 1به دادیاری یک ارجاع درصورت نیاز حضوری ابلاغ میگردددیگه خبر نشده خواستم راهنماییم کنید تکلیف بنده چی میشه ایا راهی هست ماشینم راازادکنم ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منتظر ابلاغ باشید.
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

یامنتظر ابلاغ باشید و یا از طریق شعبه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادیاری مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مینا احمدی

مینا احمدی :

حضوری تشریف ببرید دادستانی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه می توانید پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حضوری پیگری نمایید یا منتظر ابلاغ بمانید