مشاوره حقوقی رایگان - پلیس آگاهی تماس گرفت،رفتم، بعدش یکیشون شمارمو گرفت تا ارتباط بگیره?

سلام
خسته نباشید
از طرف پلیس آگاهی زنگ زدن به من برای مظنون به سرقت
با نامزدم رفتیم ولی مامور آگاهی آقا رو با لحن بدی بیرون کرد
اونم بخاطره من که استرس نگیرم چیزی نگفت و رفت
چند روز بعد دوباره تماس گرفتن
ما با هم رفتیم دوباره فرستاد بیرون
خودرو پیدا شده بود ولی باز مدارکهاش پیدا نشده بود
این وسط جلو من یک متهم رو شکنجه کردن و ترس به جونم انداختن،اشکم در اومد
یکیشون هی میگفت نامه بازداشتشو بزن باز یکی دیگه اومد وساطت کرد که ازش تعهد بگیر که هر موقع گفتیم بیاد
منم گفتم شما دوبار تماس گرفتید منم اومدم
خلاصه آخرش یکیشون اومد ازم شماره گرفت که به من زنگ بزنه،منم تا الان همچین جاهایی نرفته بودم و از ترس شماره دادم، درضمن تمام شماره‌های منو پرینتشو داشتن و چیزهایی میپرسیدن که اصلا ربطی بهشون نداشت، الان باید چیکا کنم؟ کجا باید شکایت کنم؟ هنوز باورم نمیشه
خیلی متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا علت احضار شما مشخص گردد و سپس اقدام قانونی انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق بازرسی نیروی انتظامی پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر نسبت به شما مرتکب جرمی شدند به دادسرا شکایت کن ولی معمولا بی فایده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا می بایست جزئیات این موضوع و دلیل احضار شدن شما بررسی گردد و سپس و مطابق با آن اقدام قانونی انجام داد