مشاوره حقوقی رایگان - شعبه

سلام
بنده تعمیرکار نرم افزار موبایل هستم فردی پس از سه سال شکایت کرده که خط من توی گوشی سرقتی ایشون بوده
بنده با مدارک کافی پیش قاضی رفتم که من یادم نیست ولی برای تعمیر نرم افزاری گاهی از سیم کارتی که پین داره استفاده میکنیم فیلم و توضیحات را دادم ولی قاضی هیچ اطلاعاتی از نرم افزار نداشته و حتی نمیدانستند که جیمیل چیه به علت عدم آشنایی و اطلاعات صلاحیتی برای رسیدگی نداشت و با وجود مدرک رای به نفع من نداد
میخوام بدونم میتونم رد صلاحیت قاضی بزنم تا شخصی با صلاحیت برای رسیدگی انتخاب بشه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
رد صلاحیت قاضی به معنایی که شما مد نظر دارید در قوانین ما وجود ندارد.
شما تنها می توانید تقاضای کارشناسی کنید که با توجه به موضوع بعید است پذیرفته شود.