مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط

با سلام. یکی از دوستانم در سال 1395 از صندوق کارآفرینی ... وام 20 میلیون اخذ کرد و دو ضامن کارمند و من نفر سوم عادی ضامن ایشان شدیم ولی ایشان اقساطش را پرداخت نکرده و الان حساب های ما را بستن و ما مجبوریم که اقساط را بپردازیم . در هنگام ضامن شدن بنده 13 میلیون سفته و یک قرارداد با این عنوان که: در صورت پرداخت نکردن اقساط مختار هستم که به اجرا بگذارم.
الان من می توانم سفته ها را اجرا بگذارم؟ چگونه؟ لطفا راهنمایی کنید. بسیار سپاسگذارم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. شما بعد از پرداخت هر کدام از اقساط می توانید دادخواست مطالبه وجه علیه ایشان تقدیم کنید یا سفته ها را به اجرا بگذارید.