مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. خانه پدر شوهرم دارای یک سند است اما دو پلاک خانه است. که برای مهریه بنده مبایعه نامه رسمی تنظیم شده است. و ایشان دو دانگ از شماره سند فلان را به نام بنده زده است. الان دو دانگ شامل کل دو دست ساختمان می شود. یا تنها ساختمانی که برای پسرشان ساخته اند؟؟ لازم به ذکر است هر دو دست ساختمان دارای یک سند و به نام پدرشوهرم هست. ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام بلحاظ اینکه دو دانگ فابلیت تفکیک ندارد دستور فروش از دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بستگی به متن الفاظ قرارداد دارد که معلوم بشود مورد معامله چه چیز است و ...