مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

سلام. ما در خانه پدربزرگم (فوت شده) زندگی میکنیم و دو دنگ خانه برای مهریه مادرم ثبت شده و سند خانه را پدربزرگم داد به ما و گفت خانه مال شماست و در برگه ای نوشته و امضا کرده حالا عمه من میخواهد خانه را بفروشد و سهم خود بردارد آیا میتواند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید مالکیت شما احراز و اثبات گردد
شما باید با توجه به مفاد و شروط مندرج در سند تنظیمی ، دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
بله این حق را مطابق قانون دارند
مدارک مالکیت مادرتان نسبت به دو‌دانگ‌را به دادگاه ارئه دهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اگر پدر بزرگ کل ملک را به مادر منتقل نموده باشد باید اثبات مالکیت نسبت به ششدانگ انجام شود در غیر اینصورت عمه نیز سهم خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات مالکیت خود دارید می‌توانید دادخواست دهید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بعد از اثبات مالکیت می شود

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام چنانچه وصیت باشد تا یک سوم بیشتر نافذ نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید برگه بررسی شود اگر هبه بوده الزام آور است

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

اگر بتونین اثبات مالکیت کنین نمیتونن بفروشن

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

مدارک شما و دست نوشته پدربزرگتان باید بررسی شود تا بتوان نسبت به این موضوع اظهار نظر کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً خیر
بهتر بود تصویر آن دست نوشته را ارسال می کردید تا بررسی می شد

فواد رضائی

جناب آقای فواد رضائی :

با سلام؛
چنانچه متوفی (پدر بزرگ شما) چهار دانگ باقی مانده از ملک را برای شما وصیت کرده باشد این وصیت تا یک سوم چهار دانگ معتبر است و اما اگر چهار دانگ مابقی را به طریق یکی از عقود ( بیع، صلح و ... ) و بطور صحیح و قانونی و بدون شائبه به نام شما زده باشد مالکیت شما بر ملک مورد نظر محقق است و دیگری نمیتواند ادعایی داشته باشد.
والله اعلم
فواد رضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثبات نمایید که مابقی سهم خانه متعلق به شما است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درصورتی چهار دانگ باقیمانده تحت مالکیت شما باستناد مبایعه نامه یا عقود ناقله مشروع قانونی باشد، عمه حق ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اری مابقی جز آنچه به مادر تعلق دارد ماترک محسوب و متعلق به ورثه است
اگر توافقی حاصل نشود از طریق مزایده النهایه به فروش خواهد رسید