مشاوره حقوقی رایگان - ملک وارث

با سلام. سند منزل مسکونی بنام مادرم بوده و پدرم در زمان حیات خود دو دانگ از این منزل که متعلق به مادرم بوده به عنوان مهریه به زن داداشم داده و محضری نیست و فقط پدر و برادر بزرگترم دربرگ عادی امضاء کرده اند و الان پس از فوت پدر، زن داداشم ادعای دو دانگ کرده آیا از این ملک سهمی دارد یا بین وارثین پس از فوت مادر تقسیم می شود

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
به نسبت قدر السهم خود از ارثیه کادر مرحومتان می توانند مال را به دیگری انتقال دهند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر دران سند عادی امضای مادر بعنوان مالک منزل امده بله اعتبار دارددر غیر اینصورت خیربدلیل عدم رضایت مادر وفضولی بودن معامله باطل است وجز ماترک مادر وبین وراث تقسیم میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملاک عمل سند رسمی است و اگر پدر شما بدون رضایت مادرتان اینکار را انجام داده معامله فضولی کرده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر شما بدون رضایت مادرتان اینکار را انجام داده معامله فضولی کرده است و مادرتان میتواند قبول نکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر ایشان حق واگذاری نداشته است.
اما زوجه به واسطه ضمانت می تواند سهم ایشان را مطالبه کند

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلا م باتوجه به اینکه پدر شما قانونا مالک نبوده انتقال دو دانگ از ملک در عوض مهریه باطل می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی تنظیم شده باشد معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ایشان نمیتواند مطالبه دو دانگ
ملک را نماید

مگر خانه متعلق به پدر بوده ، که پدر دو دانگ آن را به دیگران
انتقال بدهد

مالک خانه مادر میباشد زیرا
مالک شخصی میباشد که سند مالکیت به نام ایشان است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون رضایت بوده معامله غیر نافذ است و فضولی است و باید مورد قبول ان قرار گیرد وگرنه قابل ابطال است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه پدر بدون رضایت مادرتان اینکار را انجام داده معامله فضولی کرده است و مادرتان میتواند قبول نکند

محمد جواد مسلمان حقیقی

جناب آقای محمد جواد مسلمان حقیقی :

با سلام
مادرتان در تنفیذ یا رد این سند مختار میباشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله اگر مادر شما این اقدام پدر را قبول دارند همسر برادرش شما به اندازه دودانگ سهم دارند و در صورتی که مادر شما ادعایی نسبت به این امر نداشته باشدبعد از فوت مادر الباقی مطابق ارث به ورثه میرسد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام، پدر قانوناً نمی تواند مال غیر را به عروس تملیک نماید مگر آن که مادر شما رضایت داشته و در این خصوص دلیلی وجود داشته باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مادرتان رضایت نداده باشد مورد قبول نیست

یک وکیل

باید مستندات برسی شود ولی با اطلاعات مندرج می تواند معامله فضولی محسوب و آثار آن جاری شود.

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله در صورت تنفیذ دستنوشته میتواند 2 دانگ را بگیرد

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

چنانچه سند رسمی یاثبتی داشته باشد قرارداد عادی درمحکمه پذیرفته نخواهدشد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به اینکه ملک متعلق به مادر است و پدر مالکیتی در ملک ندارد پس انتقال پدر نیز اعتبار قانونی ندارد، مگر اینکه مادر نیز امضا کرده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مادرتلن راضی به چنین تعهدی نبوده آن سند باطل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که مالک قانونی ملک مادرشوهر است و نه پدرشوهر بنابراین زن داداش شما حقی بر آن ملک نخواهد داشت و ملک بین وراث مادرشوهر تقسیم خواهد شد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر در آن برگه واگذاری مادر تان هم امضا کرده باشد ، معتبر است. الا خیر. واگذاری فضولی بوده‌ و اثری ندارد.

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

پدر مالک نبوده پس آن دست نوشته هیچ اثری نداره

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مال غیر را نمی توانند مهریه قراردهند مگر در صورتیکه تنفیذ نمایند یا امضای ایشان مبنی بر انتقال وجود داشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا چون سند بنام مادرتان بوده و مادرتان تعهدی در این خصوص نداده است موضوع مصداق تلف مهریه است و به زوجه برادرتان مهرالمثل تعلق می‌گیرد...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
برگه ی امضاء شده دارای اعتبار است .