مشاوره حقوقی رایگان - کسر اقساط وام از مستمری ضامن متوفی

با سلام و عرض ادب. پدر من ضامن وام مسکن شخصی شده که تا چند وقت پیش اقساطشو میداد اما الان فوت شده. آیا اقساط عقب افتاده این وام قابل برداشت از مستمری پدرم می باشد؟
و آیا می توان بابت پرداخت اقساط قبلی شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بله ضمانت پدرتان به قوت خود باقی است و از اموال وی قابل اجراست .
شما میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی ،وجوه کسر شده از حسابشان را از وام گیرنده مطالبه کنید .
موفق باشید