مشاوره حقوقی رایگان - سهم تعمیرات آپارتمان مالک جدید

با سلام، اخیرا یک واحد آپارتمان در یک مجتمع مسکونی 10 واحده خریداری کردم. دقیقا چند روز بعد از خریداری، مدیر ساختمان شروع به تعمیرات اساسی (تعویض مخزن، بلند کردن دیوار جلوی ساختمان، تعویض لوله های فاضلاب و سرامیک کل پارکینگ) میکند. آیا من باید سهم خودم رو کامل پرداخت کنم؟ الان چندماهی هست که خریداری کردم ولی هنوز ساکن نشدم و واحد خالیه. بعضی از این هزینه ها هم مثل تعویض و تعمیر پمپ آب، مشکلش از قبل وجود داشته و من اصلا در جریان نبودم. ظاهرا مالک قبلی باهاشون همکاری نمیکرده و مدیر ساختمان بلافاصله پس از خریداری واحد توسط بنده، فرصت رو غنیمت میشمره و شروع میکنه به تعمیرات. ضمنا بسیاری از این هزینه ها بدون اطلاع رسانی قبلی به من بوده و فقط لیست هزینه های انجام شده رو برای من میفرسته.
آیا واقعا من باید به اندازه بقیه سهم بدم؟
ضمنا مدیر ساختمان چند ماهی هست که ماشینش رو در پارکینگ من قرار میده، آیا الان میتونم ادعای پرداخت حق پارکینگ برای چند ماه گذشته رو داشته باشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است