مشاوره حقوقی رایگان - توقیف رهن منزل بابت مهریه

سلام و خسته نباشید من مهریم در مرحله اجراست ولی هنوز نوبت نداده اند دو عدد سکه پیش قسط تعیین شده میخوام رهن و وسایل منزل رو توقیف کنم صابخونه هم گفته خونه رو تخلیه کند چیکار کنم قبل از جابجا شدن توقیف کنم خواهش میکنم زود جواب بدهید باتشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
پیش پرداخت منزل مسکونی در صورتی که در حد متعارف باشد جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست .
اثاث البیت منزل محکوم علیه نیز جزء مستثنیات دین است .
موفق باشید