مشاوره حقوقی رایگان - ارسال اجراییه قبل از موعد

سلام
من رو سند اپارتمانم وام گرفتم و اقساط معوقه داشتم و سررسید وامم هنوز نشده بعد بانک منو تحت فشار قرارداده که باید کل مبلغ بدهی رو با کلی جریمه یکجا تسویه کنی و من مبالغ زیادی رو بحساب واریز کردم با هماهنگی بانک ولی متاسفانه نه پول رو برداشت میکنن نه همکاری میکنن نه یک قرار مکتوب میزارن که من طبق اون تسویه کنم و حسابی رو هم که پول واریز کردم مسدود کردن میگن کل پول رو باید تسویه کنی تا برداشت کنیم از اونطرف هم برای من اجراییه فرستادن و هرروز جریمه رو سنگین تر میکنن من کجا باید شکایت کنم چکار باید بکنم از بانک مرکزی کمک خواستم اونها هم فقط از خود بانک موضوع رو پیگیری کردن و بانک هم اونچه رو که به نفع خودش بوده انعکاس داده و گفته ایشون نیومدن دنبال کارشون در صورتی که کذب محض هست و برای من نامه های قلابی میفرستن من چجور ی میتونم اقداماتی که انجام دادم رو ثابت کنم و آیا بانک حق همچین کارهای رو داره؟؟
با تشکر از راهنماییتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر باید از بانک شکایت کنید و حتما مدارکتون رو پیشه یه وکیل ببرید تا ببینند چه طرح دعوایی باید صورت گیرد.