مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه شدن حدود اربعه

سلام زمینی دارم به مساحت دوهزار و سیصد متر سه سال پیش پانصد متر را دادم به برادرم الان متوجه شدیم که تکه زمین برادرم زراعی به حساب امده و هم اینکه حدود اربعش شمالش اشتباه نوشته شده الان دبه کرده و چون دیده زمین زراعیه میگه اینو نمیخوام شمالم اشتباهه میتونم زمینمو اینوری بردارم اگه جهتش رو عوض کنه بیاد اینور خونه من میوفته براش اما تو مدرک در مورد خونه چیزی نوشته نشده الان من میخوام زمینم رو بفروشم اگه شکایت کنه چیکار کنم اگه واقعا بتونم جهتش رو عوض کنه فروش مال غیر به حساب میاد؟

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام درصورت تنظیم صورتجلسه و ثبت توافقات فی مابین دیگر محلی برای تغییر نظریه باقی نمی ماند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مشکلتون را برادرتان حل وفصل کنید بعد برای فروش اقدام کنید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، شما نمی تونید بفروشید مگر با رضایت برادرتون درمورد تغییر جهت هم کار ساده ای نیست