مشاوره حقوقی رایگان - خریدار در فروش مال غیر

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان نوساز خریداری کردم که بعد از یک ماه متوجه شدم 38 درصد سهم این واحد مال شخص دیگری است که سازنده (همان فروشنده) از من پنهان کرده. وقتی به سازنده مراجعه کردم گفت که این شخص نصف پولش را گرفته (با مدرک به من نشان داد) و قرار است مابقی آنرا بگیرد و الان فهمیده قیمت ملک کشیده بالا داره دبه میکنه و از اینجور حرف ها.
حالا اون شخص رفته از سازنده شکایت کرده و برای من هم اطلاعیه فرستاده و منو پاسگاه خواسته. حالا تکلیف ملکی که من خریدم چه میشود آیا میتواند ملک را از من بگیرد؟ آیا من از فروشنده باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید از فروشنده شکایت کنید چون به علت حق شفعه شریک می تواند ملک را از شما بگیرد