مشاوره حقوقی رایگان - باز پس گیری پول از شخصی که مال غیر را فروخته است

برادرم سه سال پیش خانه ای را خریده است که بعد چند ماه برایش نامه دادگاه آمده است. بعد حدود سه سال که هی دادگاه رفت و اومد امروز به تاریخ 1396/11/18 دادگاه قاضی بهش گفته که باید خونه رو پس بدی. اون شخصی هم که خونرو بهش فروخته تو همون خونه مستاجر داداشمه. خود اون شخص هم خونرو از کسی خریده که قاضی گفته اون خونه مال اون نبوده و مال غیر بوده. حالا داداشم باید پولشو از اون کسی که تو خونش مستاجر و خونرو ازش خریده باید پس بگیره درسته؟ داداشم اقساط بانک داره پرداخت میکنه بابت وام خونه. حالا سوالم اینه داداشم قبل رای دادگاه باید از اون فروشنده خونه که مستاجره شکایت بکنه یا بعد رای؟ چقدر طول میکشه به نظر شما که بتونه پولشو پس بگیره؟ اگه راهنماییمون کنین مزاحمتون میشیم و پرونده رو به شما واگذار میکنیم. ممنون از لطف شما.