مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده حقوقی

با سلام و احترام
بنده 2 ماه پیش تصادف زنجیره ای داشتم که طی آن متحمل 30 میلیون تومان خسارت وارد شده به خودروی جلویی شدم. ایشون از من در دادگاه شکایت کردن و تقاضای توقیف اتومبیل بنده را نمودند. اما هر چقدر به ایشان ابلاغ میشده که برای ارائه مستندات به دادگاه مراجعه کنن ایشان امتناع کردند و نهایتا رای به صورت غیابی علیه خواهان بصورت رد تامین خواسته مطرح شد و عنوان شد که این رای قابل تجدید نظر نمیباشد. ناگفته نماند که بنده هم به رای افسر اعتراض نمودم و کارشناس دادگستری رای بر بیگناهی بنده و مقصر بودن خودروی پشت سر دادند. حالا برای بنده ابلاغیه اومده که در تاریخ 21 آبان جلسه رسیدگی به پرونده هست و باید در دادگاه حضور پیدا کنم. میخواستم بدونم با تمام این تفاسیر که تامین خواسته خواهان رد شده و نامه کارشناس دادگستری مبنی بر بیگناهی بنده، آیا پرونده در همان جلسه مختومه اعلام میشه؟
ممنون میشم بتونید در این مورد بنده را راهنمایی فرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید در جلسه دادگاه شرکت کنید زیرا اگر شرکت نکنید واز خود دفاع نکنید امکان دارد محکوم شوید و بعد از آن باید خسارت رو پرداخت کنید .و حتما یه لایحه دفاعیه خوب بدید وکیل براتون بنویسه