مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در آپاتمان

سلام
همسایه ای داریم در آپارتمان که دچار مشکلات روحی و روانی شده و اعتیاد به مواد مخدر دارد و مزاحمتهایی برای همسایگان ایجاد کرده و هیچ کدام از همسایه ها نمیدانند چکار کنند
لطفا راهنمایی بفرمایید که از طریق قانون چکار میشود کرد
ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

یک استشهادیه از تام همسایگان تهیه و به دادسرای محل اقامتتان مراجعه و شکایت کیفری من باب مزاحمت مطرح کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با تنظیم استشهادیه و معرفی نماینده به مرجع قضایی محل مراجعه و نسبت به طرح شکایت و حسب مورد ارسال به کمپ یا بازداشتگاه اقدام نمایید.