مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدیه دوران عقد

سلام
سوالم اینه که چه زمانی میتوانیم استرداد هدایای دوران عقد کنیم؟ حتما باید بعد از طلاق باشه یا اینکه هر زمانی میتونیم اقدام کنیم؟ سوال دومم اینه که من همسرم اصلا طلایی واسم نخریده اما پدر من سر سفره عقد 10 سکه کادو دادن به شوهرم اگه ایشون ادعا کنن که سکه ها رو فروختن چطوری میتونم برای رفع ادعاشون ثابت کنم؟ چون میدونم همه ی سکه ها پیش خودشه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هدایای دوران نامزدی نه عقدازدواج درصورتی که به ازدواج منتهی نشود قابل استرداداست هدایای زمان عقد درصورتیکه عین هدایاموجودباشد وتغییری دران هدایا ازجمله فروش ایجادنکرده باشندقابل استرداداست والا خیر

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

استرداد هدایا رو از دادگاه بخواهید .ونیاز به استشهادیه هست برای اثبات گفته چون سره عقد داده چند نفر در جریان آن بوده اند