مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایای دوران عقد

سلام، برادر من ساکن ترکیه هست و مادر من یکی از اقوام را برای ازدواج به او پیشنهاد داد. ما قبول کردیم هزینه بلیط رفت و برگشت عروس و مادرش خواهرش و شوهر خواهرش را بدهیم. در ترکیه خطبه عقد دائم خواندن بدون اطلاع پدر عروس.الان که برگشتن دختر جواب منفی داده است.متوجه شدیم که با ما بازی کردند. ایا میتوانیم ادعای خسارت کنیم؟ یا فقط میتوانیم انگشتر و هدایای که برادرم در ترکیه برای دختر خریده پس بگیریم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. صرفا هدایا قابل استرداد است.

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

انگشتر و هدایای غیر مصرفی قابل مطالبه هستند
اما درباره خسارت، اگر بتونید عمدی بودن کار انها را اثابت کنید شاید نتیجه بگیرید
محمد مطهری وکیل دادگستری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت وجود عین مال هدایا قابل استرداد است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هدایای دوران نامزدی که مصرف نشدنی بوده اند از جمله حلقه و طلاجات و غیره قابل دریافت است