مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن درب پارکینگ ساختمان

با اهدا سلام و احترام ؛
آیا در ساختمان 4 طبقه که هر طبقه ای تکواحدی و مالک جدا دارد ولی فقط 2 تا از طبقات دارای پارکینگ می باشد ولی هر 4 واحد دارای انباری در پشت پارکینگ ها می باشند مالک پارکینگ این حق را دارد که با توجه به اینکه درب ورودی پارکینگ و نفر پیاده مجزا می باشد اقدام به قفل زدن روی درب پارکینگ نماید و اجازه استفاده از درب به 2 واحدی که پارکینگ ندارند را ندهد با توجه به اینکه برای استفاده از انباری امکان تردد از داخل پله ها به طبقه منفی که انباری ها وجود دارد می باشد ولی برای جابجایی اثاث به انباری دچار مشکل می شود و استفاده از درب پارکینگ برای دستیابی به انباری ها سهولت استفاده بیشتری دارد ولی از طریق درب پیاده مشکل انتقال وسایل به انبار وجود دارد . لطفا بفرمایید قانون در استفاده از درب های آپارتمان مشاع است یا این حق را به مالکین پارکینگ میدهد که قفل بزنند ولو اینکه استفاده از انباری ها برای دیگر مالکین با دشواری همراه گردد . سپاس

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

پاسخ به این سوال نیاز به مطالعه ی اسناد مالکیتی و نقشه ساختمان دارد اما بطور کلی ممانعت ایشان مانع استیفای حق شما نیست و تنها اعمال مالکیت بر ملک شخصی است