مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن درب پارکینگی که راه به مشاعات دارد

بنده ساکن واحدی هستم که پارکینگ ندارد و پارکینگ ساختمان متعلق به مالکیت دوتا از واحدها است. یکی از این مالکین همیشه درب پارکینگ را قفل کرده و کلید درب را به ما نمی‌دهد. با توجه به این که درب پارکینگ به انباری راه دارد، آیا این کار او قانونی است؟
سوال بعد این که آیا من می‌توانم موتور در پارکینگ خودم پارک کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پارکینگ نداشته باشید نمی توانید پارک کنید مگر اینکه تمام مالکین رضایت داشته باشند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درب پارکینگ جز مشاعات است و کلیه مالکین حق رفت و آمد و تصرف در آن را خواهند داشت در صورت ممانعت از حق می‌تواند علیه وی شکایت نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت ممانعت از حق می‌تواند علیه وی شکایت نمایید