مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سابقه قضایی

سلام. من رمز و شماره یک پرونده را که در تاریخ 1391/08/22به شعبه 2 اجرای احکام کیفری ناحیه 127 ارسال شده بود رو دارم و میخوام که پرونده را مشاهده کنم به صورت اینترنتی. آیا امکانش هست؟ یعنی میخوام ببینم که جرم چی اعلام شده بوده و حکمی که صادر شده چی بوده؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
از طریق سامانه اطلاع رسانی اشخاص موجود در سایت عدل ایران امکان مشاهده روند کار پرونده میباشد