مشاوره حقوقی رایگان - تبديل وضعيت فرزندان ايثارگر از قراردادی به رسمی

با سلام بنده از سال ٩٦ استخدام شركتي هستم از زير مجموعه هاي صندوق بازنشستگي فولاد و با توجه به اينكه پدرم ٣٠ ماه سابقه جبهه دلرند میتوانم تغیير وضعيت از قراردادي به رسمي بدهم و شامل حال من ميشود از ديوان عدالت بايد پيگيري كنم ؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
باید اول درخواستی به قسمت کارگزینی و ریاست مبنی بر تبدیل وضعیت بدهید اگر نپذیرفتند مراحل بعدی.